Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556348-7999 är organisationsnummer för verksamheten Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag finns i.

Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-17 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-14258 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Lindberg Byggservice Aktiebolag och det är Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Likvidator, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,