Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556363-6322 är organisationsnummer för företaget Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag finns i.

Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-06-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-16320 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 1, 734 30, Hallstahammar

Bolaget skall utföra mekanisk reparationer inom den tunga industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Milenko Mekaniska i Hallstahammar Aktiebolag och det är Backman, Anders Sune som är född 1959 och har titeln VD, Backman, Carl Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Anders Sune som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rudén, Bror Urban som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,