DUSCONA Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns DUSCONA Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. DUSCONA Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

DUSCONA Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-08-14 och har organisationsnummer 556371-8393.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0152-18934 alternativt besöka eller skicka post till DUSCONA Aktiebolag på följande adress Mäster Lars Gränd 7, 645 30, Strängnäs.

DUSCONA Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-14.

I DUSCONA Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Améen, Johan Einar Louis som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Améen, Kerstin Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant , Fredriksson, Peter Lars Erik som är född 1981 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.