AB Impono Däck & Service

Västmanlands län

Information

556371-8781 är organisationsnummer för företaget AB Impono Däck & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Impono Däck & Service är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som AB Impono Däck & Service finns i.

AB Impono Däck & Service har varit registrerat sedan 1989-09-21 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Impono Däck & Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

AB Impono Däck & Service är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Impono Däck & Service är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med AB Impono Däck & Service så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
TUNALUNDSVÄGEN 3, 734 32, Hallstahammar

Bolaget ska bedriva dynamiska och statiska hållfasthets- provningar, bedriva tillverkning och reparation av anordningar av oädla metaller och dess legeringar inom området fordon, tillverkning av elektriska komponenter för mätning, kontroll och signalering, bygg och entreprenadarbeten, transport, åkeri och speditionsverksamhet, annons och reklamverksamhet, undervisning och utbildning, marknadsundersökningar och konstruktions- utredningar av metalliska konstruktioner, utveckling och installation av datasystem, handel och uthyrning av fastigheter, lokaler, tillverkningsmaskiner för mekanisk verkstadsindustri, fordon, datorsystem och entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner och lastmaskiner, däckverkstad, försäljning av däck, bil- tillbehör, smörjmedel och pellets och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Impono Däck & Service och det är Johansson, Mats Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahakangas, Mathias Tommy som är född 1987 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor,