SANKON Elektronik AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns SANKON Elektronik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. SANKON Elektronik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

SANKON Elektronik AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556377-3075.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0220-17085 alternativt besöka eller skicka post till SANKON Elektronik AB på följande adress Västeråsv. 7, 734 32, Hallstahammar.

SANKON Elektronik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SANKON Elektronik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Horneman, Johnny Michael som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är sanering och reparation av data-, radio-, kontors- och laboratorieutrustning samt annan elektronisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.