Hallstahammars Transport Service AB

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter Hallstahammars Transport Service AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hallstahammars Transport Service AB i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hallstahammars Transport Service AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1989-12-13 så har Hallstahammars Transport Service AB varit registrerat och sedan 2000-08-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hallstahammars Transport Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Hallstahammars Transport Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundv. 7, 734 33, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Hallstahammars Transport Service AB så kan ni göra det på 0220-14167.

Bolaget skall bedriva transport av gods, handel, reparation och uthyrning av fastigheter, lokaler, tillverkningsmaskiner för mekanisk verkstadsindustri, fordon och datasystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sahakangas, Tommy Erik Arnold som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Conny Ingemar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hallstahammars Transport Service AB har 556380-9135 som sitt organisationsnummer.