Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556386-4239 är organisationsnummer för företaget Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag finns i.

Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-02-05 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-12.

Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-12230 eller genom brev på följande adress:
Hans von Kantzows v. 50, 734 40, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva sjukgymnastisk behandling samt friskvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mälardalens Rehab Center i Hallstahammar Aktiebolag och det är Sellén, Irene Margaretha som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan-Erik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,