Tilar Sweden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Tilar Sweden Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Tilar Sweden Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tilar Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tilar Sweden Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tilar Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tilar Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nylundsv. 3, 734 40, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-16045.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tilar Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tilar Sweden Aktiebolag har idag 556387-4469 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tilar Sweden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av produkter avsedda för mekanisk verkstadsindustri, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Tilar Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Martinez, Johan Ramon Emilio som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinez, Monica Birgitta Eriksdtr som är född 1944 och har titeln Suppleant, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .