Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 6, 734 30, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-10650.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag har idag 556391-0495 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Lindbom, Sven Daniel -Lindbom, Sven Erik Magnus Oscar -Lindbom, Sven Ingemar är den som för stunden ansvarar för Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rörmokeriverksamhet samt uthyrning av lokaler och därmed förenlig verksamhet.

I Rörmokar'n i Tomtebo Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindbom, Sven Ingemar som är född 1933 och har titeln Extern firmatecknare, Lindbom, Sven Daniel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Sven Erik Magnus Oscar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .