Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556391-6435 är organisationsnummer för verksamheten Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag finns i.

Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-04 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-11.

Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5554726 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra transporter, gräv- och schaktarbeten samt byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomqvist Lastmaskiner Aktiebolag och det är Blomkvist, Alf Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Helena Rose-Marie som är född 1980 och har titeln Suppleant, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,