Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1990-05-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kaprifolg. 21, 722 45, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-124680.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall idka försäljning av tobaksvaror, konfektyrer, handarbeten och garner och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag och det är följande personer, Burlin, Inga-Lisa som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anette Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svarta Katten Tobak och Handarbeten Aktiebolag är 556394-7265.