JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1990-11-21 så har JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till SLÄGGKASTARGATAN 8, 722 41, Västerås. Vi ni istället prata med JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag så kan ni göra det på 0220-15616.

Bolaget skall bedriva elinstallation och service inom fastigheter och industri samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Holm, Jouni Kalervo som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Terttu Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, SEJ Revision AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -Holm, Jouni Kalervo -Holm, Terttu Helena .

JOUNI HOLM ELSERVICE Aktiebolag har 556404-6232 som sitt organisationsnummer.