Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556405-9078 är organisationsnummer för företaget Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag finns i.

Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-09-10 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-26067 eller genom brev på följande adress:
Björsboda L. Björsbo 12, 734 91, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktbranschen samt jordbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundins Grävmaskiner i Hallstahammar Aktiebolag och det är Lundin, Lars-Gunnar Evert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin Wretling, Rut Yvonne som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,