Essem Färg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Essem Färg Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Essem Färg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Essem Färg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Essem Färg Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1990-11-13. Men sedan 1991-01-01 så har Essem Färg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slängarbacken 3, 734 40, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Essem Färg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-15221.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Essem Färg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Essem Färg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva handel med färger, väggbeklädnad, golv- beläggning, import och försäljning av marmor och äkta mattor och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Essem Färg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Essem Färg Aktiebolag och det är följande personer, Hassel, Peter Tapani som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Schiller Hassel, Anette Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Essem Färg Aktiebolag är 556411-2398.