Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-02-13. Men sedan 1992-01-01 så har Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rallstav. 30, 734 31, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-15040.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Leemhuis, Cornelis.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag och det är följande personer, Leemhuis, Cornelis som är född 1935 och har titeln VD, Leemhuis, Cornelis som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Leemhuis, Gull Elisabet som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Leemhuis, Ola Cornelis som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderquist, Anneke Elisabet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor.Per Josefsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fyrboda Förvaltnings Aktiebolag är 556415-7666.