Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-02-18. Men sedan 1992-01-01 så har Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Viby, 734 93, Kolbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-40116.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva lant- och skogsbruk samt entreprenadverksamhet i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Carl Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ing-Marie Kristina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Olssons Lantbruk Kolbäck Aktiebolag är 556418-5915.