Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil)

Västmanlands län

Information

Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-05-07. Men sedan 1991-01-01 så har Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eriksbergsv. 4, 734 92, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-51180.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva bensinstationshandel jämte handel med kioskvaror och livsmedel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) och det är följande personer, Strömberg, Sara Viola Teresia som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ann-Catrine Viola som är född 1955 och har titeln Suppleant, Schwerin, Ulf Henrik Vallentin som är född 1946 och har titeln Revisor, Carlsson, Inger Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eriksbergs Station Aktiebolag (Statoil) är 556425-5015.