Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva förädling av och handel med biobränslen, äga och driva anläggningar för värmeproduktion företrädesvis fjärrvärmeproduktion för Hallstahammars kommun samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1991-05-14 så skapades Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556425-9702 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-41064 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Farmarenergi i Hallstahammar Aktiebolag är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .