Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1991-05-24 så har Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag varit registrerat. Idag är Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag så kan ni göra det på 0152-19185.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och management inom tek- nisk utveckling främst inom området metaller, polymer och keramer samt undervisning och översättning av språk samt förvärv och för- valtning av fastigheter och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Likvidator, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Améen Konsult i Hallstahammar Aktiebolag har 556426-8505 som sitt organisationsnummer.