Simons Kranbilar AB

Västmanlands län

Information

Simons Kranbilar AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Simons Kranbilar AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Simons Kranbilar AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Simons Kranbilar AB har haft sedan 2006-05-17. Simons Kranbilar AB har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Simons Kranbilar AB så kan ni göra det genom att skicka er post till BERGSVÄGEN 8, 734 30, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3997854.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Simons Kranbilar AB Privat, ej börsnoterat.

Simons Kranbilar AB har idag 556429-9583 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Simons Kranbilar AB

Bolaget ska bedriva transporter och kranlyft, försäljning av pellets, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Simons Kranbilar AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Simonsson, Klas Sven Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Simonsson, Klas Fredrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Alenbrand Simonsson, B Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .