Hallstahammars Importagentur Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hallstahammars Importagentur Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Hallstahammars Importagentur Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hallstahammars Importagentur Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hallstahammars Importagentur Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hallstahammars Importagentur Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hallstahammars Importagentur Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergslagsv. 27, 734 40, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-17922.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hallstahammars Importagentur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hallstahammars Importagentur Aktiebolag har idag 556432-2641 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hallstahammars Importagentur Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med importvaror, företrädesvis lampor, heminredningsdetaljer och presentartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hallstahammars Importagentur Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Moretto, Tiziano som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Moretto, Maria Angela som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .