Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag är ett företag som finns i Hallstahammar. I Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Håkan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Stig Anders som är född 1965 och har titeln Suppleant, Thors, Kurt Gustav som är född 1958 och har titeln Suppleant, Welén, Ulf Göran som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag på telefon 0220-40910.

Bolaget skall bedriva handel med byggprodukter, industriprodukter företrädesvis inom mekaniska verkstads- och träindustrin, byggnadsentreprenadverksamhet samt förvalta och äga fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kolbäcks Grossist & Entreprenad Aktiebolag har 556442-1286 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.