B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag

Västmanlands län

Information

B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-03-31. Men sedan 1992-01-01 så har B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vallg. 6, 734 50, Kolbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-40884.

Hallstahammar arbetar för att bolag som B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall utföra montage, reparation och service av verkstadsutrustning inom motor- och petroliumbranschen samt försäljning i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag och det är följande personer, Ekdahl, Bengt Ivar som är född 1945 och har titeln VD, Ekdahl, Bengt Ivar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B. Ekdahls Maskin Service Aktiebolag är 556444-7737.