Bufab Hallstahammar AB

Västmanlands län

Information

Bufab Hallstahammar AB är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Bufab Hallstahammar AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bufab Hallstahammar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bufab Hallstahammar AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-10-01. Men sedan 1993-01-01 så har Bufab Hallstahammar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenv. 2, 734 32, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bufab Hallstahammar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-23050.

Hallstahammar arbetar för att bolag som Bufab Hallstahammar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bufab Hallstahammar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall idka partihandel med fästelement inom verkstads- och byggnadsindustri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bufab Hallstahammar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Björstrand, Paul Hans Gunnar i förening med en av -Andersson, Ernst Sune Robert -Piva, Walter Galileo -Sjöberg, Lars Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bufab Hallstahammar AB och det är följande personer, Andersson, Ernst Sune Robert som är född 1969 och har titeln VD, Andersson, Ernst Sune Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Björstrand, Paul Hans Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Piva, Walter Galileo som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lars Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor.Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bufab Hallstahammar AB är 556454-0218.