Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-11-16. Men sedan 1993-01-01 så har Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Eriksbergsv. 20, 734 92, Hallstahammar. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-23250.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter som Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom skade- och städservicebranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ehlin, Lars Marcus -Höjer, Larry Valdemar -Rosenberg, Bengt Mikael.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag och det är följande personer, Ehlin, Lars Marcus som är född 1968 och har titeln VD, Ehlin, Lars Marcus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cassel, Hans Klemens som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Höjer, Larry Valdemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenberg, Bengt Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor.Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mellansvensk Industrisanering Aktiebolag är 556456-5702.