Jogfors Moderna Medier AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Jogfors Moderna Medier AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jogfors Moderna Medier AB är ett av dem. Statusen för Jogfors Moderna Medier AB är att Bolaget är aktivt.

Jogfors Moderna Medier AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-12-17. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där företaget finns i jobbar för att företag som Jogfors Moderna Medier AB ska trivas.

Jogfors Moderna Medier AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ge råd och utforma stöd för marknadskommunikation: utställningar, trycksaker, multimedia och internet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jogfors Moderna Medier AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Jogfors Moderna Medier AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Jogfors Moderna Medier AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-17331.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jogfors Moderna Medier AB är Jogfors, Toomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jogfors, Marianne Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Jogfors Moderna Medier AB har 556458-0198 som sitt organisationsnummer.