Monoflex Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Monoflex Aktiebolag är ett bolag som finns i Hallstahammar. I Monoflex Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristensen, Conny Ingemar som är född 1964 och har titeln VD, Kristensen, Conny Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Peter Niclas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Smedbakken, Tomas Olav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Monoflex Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Monoflex Aktiebolag på telefon 0220-22540.

Bolaget skall bedriva tillverkning av anordningar av oädla metaller och dess legeringar inom området fordon , tillverkning av elektriska komponenter för mätning, kontroll och signalering , annons och reklamverksamhet , undervisning och utbildning , marknadsundersökningar och konstruktionsutredning ar av metalliska kons truktioner , utveckling och installation av datasystem , handel och uthyrning av fastigheter , lokaler, tillverkningsmaskiner fö r mekanisk verkstadsindustri, fordon och datasystem , ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Monoflex Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Monoflex Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Monoflex Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Monoflex Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Monoflex Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Monoflex Aktiebolag har 556463-8061 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.