Tomberg Transport Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Tomberg Transport Aktiebolag är ett bolag som finns i Hallstahammar. I Tomberg Transport Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tomberg, Per Göran som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomberg, Yrjö som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tomberg Transport Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tomberg Transport Aktiebolag på telefon 0220-15805.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tomberg Transport Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tomberg Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tomberg Transport Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tomberg Transport Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tomberg Transport Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tomberg Transport Aktiebolag har 556464-4366 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.