KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom infrastrukturområdet, såsom projektledning, byggledning och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1993-04-28 så skapades KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556466-7060 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-41015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom KBS-Kommunikationskonsult i Kolbäck Aktiebolag är Säll, Bernt Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Säll, Kerstin Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .