L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556471-3716 är organisationsnummer för företaget L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag finns i.

L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-08-09 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0220-16981 eller genom brev på följande adress:
Fasanv. 3 B, 734 34, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva balkong- och stålmontage jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L. S. Balkong & Stålmontage Aktiebolag och det är Lundkvist, Bo Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Klaman, Daniel Leino Emanuel som är född 1959 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,