REVA Invest Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter REVA Invest Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar REVA Invest Aktiebolag i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

REVA Invest Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1994-08-11 så har REVA Invest Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är REVA Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med REVA Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med REVA Invest Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva uthyrning av datautrustning samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eva Britt Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Blom, Eva Britt Elisabet -Blom, Karl Roy .

REVA Invest Aktiebolag har 556490-8100 som sitt organisationsnummer.