Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556493-7182.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0220-13918 alternativt besöka eller skicka post till Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag på följande adress Fasanv. 7, 734 34, Hallstahammar.

Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Elinstallationer i Hallstahammar Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Linda Waldy Christine som är född 1973 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva elektrisk installationsrörelse, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.