EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hallstahammar här finns det många olika Aktiebolag. EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Hallstahammar jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556497-2296.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0220-12520 alternativt besöka eller skicka post till EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag på följande adress Hantverkareg. 8, 734 30, Hallstahammar.

EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I EL-TEAM Pettersson & Rahm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Pettersson, Jane Eva som är född 1958 och har titeln Suppleant , Rahm, Jill Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremål för bolagets verksamhet är att utföra elinstallationer, reparationer och service inom elsektorn, handel med elprodukter och vitvaror samt därmed förenlig verksamhet.