Julhem Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Julhem Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Julhem Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Julhem Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Julhem Aktiebolag har haft sedan 2006-06-29. Julhem Aktiebolag har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Julhem Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Häradsv. 4 A, 734 32, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-17060.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Julhem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Julhem Aktiebolag har idag 556498-2337 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Julhem Aktiebolag

Bolaget skall bedriva framställning och handel med trycksaker, bedriva handel med bildrättigheter, bedriva konsultverksamhet samt handel med värdepapper, handel med varor avseende skadedjursbekämpning samt därmed förenlig verksamhet.

I Julhem Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är .