Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva bilplåtslageri, ombyggnationer och repationer av mobila AC-anläggningar, uppdragsutbildning av plåtslagare samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1994-12-20 så skapades Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag har haft det sedan 2000-05-15.

Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556503-4096 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hallstahammar.

Just nu är Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0220-10808 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Åke Maurits -Karlsson, Barbro Maria Irene

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallsta Bil & Plåt Aktiebolag är Andersson, Åke Maurits som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Barbro Maria Irene som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .