BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB

Västmanlands län

Information

556504-2867 är organisationsnummer för bolaget BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB finns i.

BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB har varit registrerat sedan 1995-01-25 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-07-09.

BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB så kan ni göra det på telefon genom 073-2503950 eller genom brev på följande adress:
Svedviv. 7, 734 31, Hallstahammar

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet, försäljning av tomter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BYGG-FIXARN I HALLSTAHAMMAR AB och det är Horttana, Asko Ilmari som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Horttana, Jonas Emil som är född 1985 och har titeln Suppleant, Andersson, Lars Henrik som är född 1938 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,