Förvaltnings AB Dåsan

Västmanlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier, andelar och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förvaltnings AB Dåsan vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Förvaltnings AB Dåsan en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1995-04-06 så skapades Förvaltnings AB Dåsan och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556511-3510 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hallstahammar.

Just nu är Förvaltnings AB Dåsan Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Förvaltnings AB Dåsan så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förvaltnings AB Dåsan är Kreft, Petra Johanna som är född 1976 och har titeln Likvidator, Arvidsson Älgne, Helena Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .