Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerkvarnsv., 734 93, Kolbäck men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-40688.

Hallstahammar arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag har idag 556512-5696 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag

Bolaget skall bedriva servering, restaurang och fritids- aktiviteter, inköp och försäljning av köksutrustning, handel med livsmedel, företagsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

I Westerqwarn Pub & Restaurang Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Beydogan, Osman som är född 1972 och har titeln VD, Beydogan, Osman som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Göran Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Nils Fredrik Daniel som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarfordt, Peter Ola som är född 1983 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .