A Björks Fastigheter AB

Västmanlands län

Information

A Björks Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Hallstahammar. Det är nämligen den kommunen som A Björks Fastigheter AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A Björks Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

A Björks Fastigheter AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-04-22. Men sedan 1995-01-01 så har A Björks Fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kokillg. 9, 721 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A Björks Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-15707.

Hallstahammar arbetar för att bolag som A Björks Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A Björks Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att till föremål för sin verksamhet direkt eller indirekt, genom hel- eller delägda bolag, förvärva, förvalta, förädla, äga och avyttra fast egendom såväl som lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A Björks Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A Björks Fastigheter AB och det är följande personer, Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln VD, Nordin, Kjell Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Fred Alan Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmgren, Kenty Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wagerman, Malin Elisabeth som är född 1978 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor.Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A Björks Fastigheter AB är 556512-7494.