Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling)

Västmanlands län

Information

I Hallstahammar finns det ett Aktiebolag som heter Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling). Det finns flera bolag som liknar Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) i Västmanlands län. Hallstahammar är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1995-06-12 så har Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan man gör det genom att posta ett brev till Parkg. 4 B, 734 35, Hallstahammar. Vi ni istället prata med Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan ni göra det på 0220-51073.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling och fastighetsvärdering jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Åhlberg, Per-Magnus Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlved, Carina Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bobutiken i Hallstahammar Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) har 556514-2055 som sitt organisationsnummer.