Håkans Hembageri AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Håkans Hembageri AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Håkans Hembageri AB är ett av dem. Statusen för Håkans Hembageri AB är att Bolaget är aktivt.

Håkans Hembageri AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Håkans Hembageri AB ska trivas.

Håkans Hembageri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bageri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Håkans Hembageri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Håkans Hembageri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Håkans Hembageri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-14232.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Håkans Hembageri AB är Nilsson, Ann-Christin Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skibola, Marie Erika Christina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Ingeborg Christina Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Håkans Hembageri AB har 556515-5370 som sitt organisationsnummer.