K Romberg Data AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och K Romberg Data AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K Romberg Data AB är ett av dem. Statusen för K Romberg Data AB är att Bolaget är aktivt.

K Romberg Data AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K Romberg Data AB ska trivas.

K Romberg Data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet huvudsakligen avseende programmering och systemering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K Romberg Data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är K Romberg Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med K Romberg Data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6409140.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med K Romberg Data AB är Romberg, Kenneth Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Mats, Britt Susanne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

K Romberg Data AB har 556520-6470 som sitt organisationsnummer.