Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB är ett av dem. Statusen för Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB är att Bolaget är aktivt.

Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB ska trivas.

I Hallstahammar så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta fastigheter och bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14.

Idag är Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-41650.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB är Andersson, Hans Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Kjell Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anette Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Ingrid Maria som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Mölntorps Aktie- och fastighetsförvaltning AB har 556521-7394 som sitt organisationsnummer.