Svensk Klimatstyrning AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet rörande energieffektiviering samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk Klimatstyrning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är Svensk Klimatstyrning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1995-07-20 så skapades Svensk Klimatstyrning AB och företaget är har F-skattsedel Svensk Klimatstyrning AB har haft det sedan 1997-01-01.

Svensk Klimatstyrning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556521-8905 är organisationsnummret för företaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är Svensk Klimatstyrning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Svensk Klimatstyrning AB så går det att nå dem via telefon på 0220-40500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Welander, Siv Harriet -Welander, Tom Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk Klimatstyrning AB är Welander, Tom Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Welander, Tom Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Anna Camilla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Siv Harriet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.