Trämiljö L Henriksson AB

Västmanlands län

Information

Trämiljö L Henriksson AB är ett företag som finns i Hallstahammar. I Trämiljö L Henriksson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksson, Lars Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Torbjörn Kristian som är född 1946 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Jonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trämiljö L Henriksson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trämiljö L Henriksson AB på telefon 021-133830.

Bolaget skall bedriva tillverkning av snickerier och möbler samt utföra inredningsarbeten, inredningsmontage och möbelrenovering ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trämiljö L Henriksson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trämiljö L Henriksson AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trämiljö L Henriksson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-29 och Trämiljö L Henriksson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trämiljö L Henriksson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trämiljö L Henriksson AB har 556521-9432 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.