Bergs El & Regler AB

Västmanlands län

Information

556530-8110 är organisationsnummer för företaget Bergs El & Regler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergs El & Regler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hallstahammar som är den kommunen som Bergs El & Regler AB finns i.

Bergs El & Regler AB har varit registrerat sedan 1996-04-10 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergs El & Regler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Bergs El & Regler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hallstahammar som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bergs El & Regler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bergs El & Regler AB så kan ni göra det på telefon genom 0220-29300 eller genom brev på följande adress:
Eriksbergsv. 32, 734 92, Hallstahammar

Bolaget skall bedriva försäljning av elmaterial. Elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet. Programmering av styrsystem för automatisering inom industriproduktion och därmed förenlig verksamehet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergs El & Regler AB och det är Berg, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Gudrun Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor,