Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Eriksberg 34, 734 92, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0220-14910.

Hallstahammar arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag har idag 556534-1194 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva godstransporter med lastbil och budbil och därmed förenlig verksamhet.

I Eklunds Gods o Budtransport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Valentina som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Leif Tomas som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .