S.A. Hagen Balkong & Uterum AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering och inglasning av balkonger och urerum med tillbehör, utförande av snickeriarbeten samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för S.A. Hagen Balkong & Uterum AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hallstahammar så är S.A. Hagen Balkong & Uterum AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Hallstahammar arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hallstahammar och i Västmanlands län. Redan 1997-06-26 så skapades S.A. Hagen Balkong & Uterum AB och bolaget är har F-skattsedel S.A. Hagen Balkong & Uterum AB har haft det sedan 1997-01-01.

S.A. Hagen Balkong & Uterum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556543-3157 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hallstahammar.

Just nu är S.A. Hagen Balkong & Uterum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med S.A. Hagen Balkong & Uterum AB så går det att nå dem via telefon på 0220-17024 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom S.A. Hagen Balkong & Uterum AB är Hagen, Sven-Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagen, Lena Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .