Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hallstahammar och Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Hallstahammar där bolaget finns i jobbar för att bolag som Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag ska trivas.

Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hallstahammar så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva djursjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hallstahammar.

Vill man komma i kontakt med Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-45800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag är Thunberg, Anders Harald som är född 1963 och har titeln VD, Thunberg, Anders Harald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulla Inga Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mellberg, Rolf Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Johansson, Helena Cecilia som är född 1975 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Regiondjursjukhuset Strömsholm Aktiebolag har 556549-6493 som sitt organisationsnummer.