Ragges och Johns Bilservice AB

Västmanlands län

Information

Ragges och Johns Bilservice AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Hallstahammar som är den kommunen där Ragges och Johns Bilservice AB finns. I Hallstahammar så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ragges och Johns Bilservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Ragges och Johns Bilservice AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ragges och Johns Bilservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sörkvarnsv. 1, 734 31, Hallstahammar men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0220-17400.

Hallstahammar arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ragges och Johns Bilservice AB Privat, ej börsnoterat.

Ragges och Johns Bilservice AB har idag 556552-5119 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ragges och Johns Bilservice AB

Bolaget ska driva bensinstation med försäljning av drivmedel, service, kiosk, tillbehör samt försäljning av bilar och därmed förenlig verksamhet.

I Ragges och Johns Bilservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Ulla Birgitta som är född 1953 och har titeln VD, Eklund, Ulla Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Anna Carina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .